Kívülről Törökbálinton eladó különleges földrajzi elhelyezkedésű terület

Kívülről

Izgalmas építészeti megoldásokra inspirál, ám hagyományos épület megépítéséhez is lehetőséget biztosít az eladó nagy telek Törökbálinton. Bekerített domboldal felett koros tölgyerdő őrzi a völgy csendjét, amit fácánok és libák hangja színesít. A völgyben legelő lovakra, a Budai hegyekre kb. 270 fokban nyílik panoráma.

Kívülről

A telek területe 12599 m2, aminek 30 %-a beépíthető. (A HÉSZ módosítása óta ez a lehetőség a város falusias környezetében kuriózumnak számít!) A telek előtt vezető (jelenleg még csak murvás) út mellett kicsi ér folyik. A lankás, erdős-ligetes telek sajátos domborzata lehetővé teszi a mélyebben fekvő részen egy természetes tavacska kialakítását.

Kívülről

Kívülről

A látható környezet dombvidéki tanyavilág, a hajdani majorságot idézi. A város okkal büszke a közeli kecskefarmra, ahol a gazdák egészséges finomságokat állítanak elő ínyenceknek és gasztronómiai élményekkel közösséget is teremtenek.

Kívülről

http://www.kecskevilag.hu/

http://torokbalintinyitnikekovoda.hu/kezdolap.html

https://www.youtube.com/watch?v=7L0hfRe8A0c

http://www.tbsk.hu/

Kívülről

Ha csendesen, elvonultan, esetleg állataival szeretne élni, itt megteheti. Ha vállalkozása különleges helyszínt érdemel, itt elérhető közelségben lesz az ügyfeleinek. Ha fontos a legnagyobb bevásárlóközpontok közelsége, ez a hely ehhez is jó választás. Autóval 5 percnyire elérhetők. A telken vezetékes víz, a határán az áramszolgáltatás elérhető.

Az ingatlan kínálta lehetőségek megvalósítását pályázatok is segíthetik.

Kívülről

Irányára: 10000 HUF/m2. Az ár rugalmas.

Kérjük érdeklődjön a részletekről!

Jó döntést kívánunk! :)

További képek

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről