Különleges hangulatú, tóparti erdő eladó!

Eladó Majk tópartjának egy jelentős és egyben legszebb szakasza, a keleti parti erdőség. A közel 5 ha-os erdő hivatalos határa a parton túl, a vízbe nyúlik.

Az akkori legfiatalabb tatai Esterházy gróf által több, mint száz éve telepített mocsári ciprusok és más fakülönlegességek is emelik a terület értékét, amely jelenleg Natura 2000 védelem alatt áll. Szemben a Kamalduli remeteség, a majki szerzetesrend templomának tornya emelkedik, ahonnan a tó felett áthallatszik az óratorony kellemesen csengő harangjátéka.

http://nemzetimuemlek.hu/index.php/epulet/majk/

A fenyőillatot megfűszerezi a környéken termesztett és vadon is bőséggel hosszan virágzó levendula… Faóriások őrzik a béke és tisztaság birodalmát.

Az erdő szomszédsága lakott, ezért vezetékes víz és áram elérhető a telek határán. A tó partján a felújított malomban, a terület egyetlen lakosaként egy fotóművész él. A “Vendéglő a négy remetéhez” teraszáról az eladó erdőre mesés kilátás nyílik.

http://www.negyremete.hu/

Majk erdői, a csillogó víztükör, a hely szellemisége minden évszakban elvarázsolja az idelátogatókat. Nézze meg Ön is! Várjuk a hívását!:)

A különleges erdő irányára 85 millió HUF.

További képek: