Kívülről Erdők ölén eladó halgazdaság a varázslatos Bakonyban - LEFOGLALVA!

A kínálatban szereplő halgazdaságot az 1910-es években a természettisztelő Esterházy család nem véletlenül telepítette e varázslatos helyre :) A birtok egy része jelenleg is helyi védettségű természetvédelmi terület, amelyet csodálatos, védett bakonyi erdőség ölel körül.

Kívülről

Nagy része (8,2 ha) tiszta vizű tó, 1,7 ha felújítás, vagy igény szerinti átalakítás előtt álló tómeder, 1,1 ha saját erdő, ahová érintetlen, szennyezésmentes területen keresztül érkezik a Bakony egyik friss, kristálytiszta patakja, amely a tavakat táplálja.

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Az eladó tavak a patakon a legfelsők. Egy részüket nádas borítja, otthont biztosítva háborítatlan élővilágának. Bár a terület nem áll Natura 2000 védelem alatt, az itt fészkelő madarak (pl. kócsagok, gémek, fekete gólyák) békét és biztonságot idéznek.

Kívülről

Kívülről

A tavak körbe járhatóak, rendszeresen tisztítottak, leüríthetők. (A képek egy része feltöltés közben készült…) A teljesen feltöltött tavakban a zsilipek előtti vízmélység 2,5-3 m.

Kívülről

A jelenleg tenyésztett halfajták: pontyok, amurok, keszegek, busák, csukák, süllők és harcsák. A tavak természetesen rendelkeznek az üzemeltetéshez szükséges vízjogi engedéllyel.

A terület közművesített. A legnagyobb tó (5 ha) partján álló felújítandó épületek, az összkomfortos, 53 m2-es halász-lakóház, a 300 m2–es kőből épült, részben alápincézett csarnoképület, a garázs és a 4 állásos istálló, része az árajánlatnak. A területen a HÉSZ maximum 200 m2-es lakóházak építését engedélyezi hektáronként. Területrendezéshez -pl.: meder átalakítás, szárazföld nyerés- a tulajdonos megbeszélés szerint munkagépeivel segítséget nyújt.

Ára a tulajdonossal történő megbeszélés szerint alakul.

A birtok három vadásztársaság területének találkozásánál, Budapesttől 110 km-re fekszik. Az odavezető út ¾ része autópálya, a fennmaradó pedig jó minőségű, télen is takarított közút, amelyen gyorsan elérhető a kitűnő nagyvadas terület. A birtok adottságaiból következik, hogy a hasznosíthatósága is széleskörű. A halászat, vadászat és a lovas sport komoly turisztikai vonzerővel bír, így a területen a hazai és külföldi vendégek igényes kiszolgálása is jövedelmező lehet.

A teljes ingatlan igény, per és tehermentes.

A kisebb tavak elkeltek, az utolsó, nagy tó is lefoglalva!

A legnagyobb tó és partvidéke a felújítandó épületekkel 107 000 000 HUF volt. Új ára a tulajdonossal történő megbeszélés szerint alakul.

Köszönjük, hogy megtekintette ajánlatunkat. Bízunk abban, hogy a táj hangulata és lehetőségei felébresztették kíváncsiságát! Várjuk megtisztelő érdeklődését az elérhetőségeink valamelyikén.

Kérem keressen az igényével, megpróbáljuk megtalálni Önnek a fentihez hasonló, legmegfelelőbb ingatlant! :)

További képek:

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről