Kívülről Dunántúlon eladó tóparti fejlesztési terület

A 7 ha-os építési terület irányára 140 millió HUF!

Kívülről

A Balaton-felvidéken, közlekedés szempontjából is szerencsés helyen, a Balatonhoz, neves termálfürdőkhöz közel, Ausztriától 70 km-re terül el a 7 ha-os “szabadidőpark és üdülőfalu” kialakítására engedéllyel rendelkező terület.

Az építési terület közvetlenül határos az üdítő, kb. szintén 7 ha-os, minősített horgásztóval, amely jelenleg a közeli település önkormányzatának tulajdona, valamint egy frissítő, árnyat nyújtó erdővel.

Kívülről

Itt igazán békés környezetben lehet akár azonnal megkezdeni a fejlesztő lépéseket… Az erdőn át érkezik a tavat is tápláló, a szomszédos természetvédelmi területeket összekötő patak, ami a kb. 70 éves erdő frissességét fenntartja, s a nagyvadas vadászterület vadjait is itatja.

Kívülről

Kívülről

Áram, vezetékes víz és vezetékes gáz a telekhatáron, a szennyvíz-elvezetés pedig kb. 1000 m-re található, amelyre a község csatlakozást biztosít. A terület szolgáltatótól független vízellátása megoldható kitűnő vízminőségű fúrt kutakkal is. Az önkormányzat a fejlesztést maximálisan támogatja. Elsősorban turizmusra, egészség-turizmusra, horgászatra, vadászatra, sportra, lovas sportra épülő beruházást látnának szívesen. (Természetesen lehetséges magán, vagy kettős célú felhasználás is, minderről a tulajdonos dönt.) Az elképzelés megalapozott, hiszen rendkívül jó a terület elhelyezkedése: neves borvidékek, termálfürdők, kiránduló helyek, Balaton, Győr, Ausztria és Budapest is egyszerűen elérhető. A fejlesztéseket jelentős mértékben segítik az aktuális támogató pályázatok is!

Kívülről

A 7 ha-os építési terület IRÁNYÁRA 140 millió HUF!

Kívülről

Kérjük érdeklődjön a részletekről!

Jó döntést kívánunk! :)

Kívülről

Kívülről