Eladó vízparti ingatlan a Balaton egyik legszebb panorámájával - ELKELT! (ÉPÜL A KÖVETKEZŐ!)

A Balaton szép.

Gyönyörű, amikor békés és akkor is, ha vad. Amikor simogatón ringat, vagy épp tarajos hullámok kevernek új színeket a tónak.

Az eladó ingatlan tulajdonosa szereti a Balatont, szereti a szépet. Jó érzékkel választott az építkezéséhez helyszínt. Háza Balatonbogláron közvetlenül a parton áll, így innen biztosan az egyik legszebb panorámát láthatjuk.

A könnyen gondozható, 901 m2-es telek két oldalát 60 m hosszan a Balaton határolja. A saját strand és kikötő extra kényelmet kínál a ház tulajdonosának.

Az épület tervezésénél, kivitelezésénél elsődleges szempont a kiváló minőségű, és hosszú élettartamú anyagok használata volt. A házat pl. természetes (német) pala fedi. Nagy értékű, kevés gondozást igénylő, jól élhető lakóház épült. Lakhatási engedéllyel már rendelkezik, de az építés még befejezés előtt áll. A jelen állapot nagyon sok lehetőséget biztosít az új tulajdonosnak, vagy tulajdonosoknak.

Az eredeti elképzelés szerint az épületből kialakítható egy hatalmas luxusvilla, de a belső tér fel is osztható több exkluzív lakásra is. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően minden lakást tágassá varázsol a Balaton. Izgalmas színei, fényei és a hegyes-dombos északi part eleven díszletek egy igényes, természetközeli élethez. Jelenleg az épület egy 167 m2-es lakását kínáljuk eladásra, de egyedi igények megbeszélésére is lehetőség nyílik.

A boglári kikötő hajóforgalma jelentős, ám Balatonboglár nem csak színvonalas üdülőhely („Gömbkilátó”, bobpálya, kalandpark, stb.), az élet itt szezonon kívül is komfortos. Egészségház (háziorvosi-, szakorvosi-, állatorvosi rendelők), gyógyszertárak, mentőállomás, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség (Tesco, Lidl, Aldi, Spar, CBA), benzinkutak, bankok, sportcsarnok is szolgálja a mindennapokat, sőt a környéken meleg vizes fürdők is elérhetők (Zalakaros, Csisztapuszta, Hévíz).

A páratlan panorámával lenyűgöző lakás irányára: 105 000 000 HUF.

Köszönjük, hogy megtekintette ajánlatunkat. Bízunk abban, hogy a különleges lehetőségekkel bíró ingatlan felkeltette az érdeklődését!

Kérem, keressen minket az elérhetőségeink valamelyikén a közeljövőben épülő hasonló ingatlanról szóló részletesebb, pontosabb információkért!

Jó döntést kívánunk! :)

Látványterv:

További képek: