Kívülről Eladó családi birtok tavakkal - ELKELT!

Eladó 390 000 €-ért a Dunántúl szívében egy különleges természeti adottságokkal rendelkező 6,5 ha-os birtok! A teljes eladó terület közel 16 ha-on terül el, ennek ára 480 000 €. Most a terület egyben, vagy természetes egységeire bontva is megvásárolható!

A nagyjából négyzet alakú területen hat, összesen 10 ha-nyi tiszta vizű, 3-4 m mélységű, festői szépségű tó, s a telek mellett a Bakonyból érkező bő vizű patak hiteti el velünk a békét és nyugalmat.

Kívülről

Kívülről

A birtok és a tavak erdősávval szegélyezettek. A tavak között a 6 ha-nyi területen racka juhok legelnek, a park fáin, s a fákra helyezett odúk mélyén énekes madarak, a nádasokban vízimadarak költenek. A szomszédságból gyakori vendégek az őzek.

Kívülről

Kívülről

A 2000-ben használatba vett kb. 300 m2-es masszív családi ház úgy fészkelte magát a tavak közé, hogy minden irányba nyíló ablakaiból a fényekkel játszó tavak valamelyikére néz.

Kívülről

A mesés környezet elegendően rejtett ahhoz, hogy lakóit megvédje a civilizáció ártalmaitól, mégis biztosítva annak minden kényelmét.

A fűnyírástól kíméli tulajdonosait a kb. húsz magyar racka juh. A téli élelmezésüket a 180 m2-es csűr padlásán tárolt, a kaszálón nyáron gyűjtött széna biztosítja. A szaporulat eladható, hiszen a területen ennél több állat már nem élne ilyen boldogan.

Kívülről

Kívülről

A gyümölcsös és a veteményeskert bőséges terméssel hálálja meg a gondozását! A tavak sokféle halvacsorához kínálják a friss zsákmányt.

Kívülről

Kívülről

A vasalt beton alapon álló ház 60 cm vastag külső falai kétrétegűek, kívül terméskőből, belül téglából épültek. Tömör tölgyfa nyílászárói, az erőteljes fa tetőszerkezete és a nádtető a környezethez méltó harmóniával illeszkedik a tájba.

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Az épület fenntartása gazdaságos módon történik. A 70 m mély fúrt kút ivóvíz minőségű vize biztosítja a lakók vízszükségletét, a meleg vizet két gázbojler állítja elő. A keletkező szennyvizet az engedély alapján készült szikkasztóba vezetik. A fűtést is segítheti a gáz, ám a birtokról mindig származik annyi kitermelhető fa, amellyel a tervezett kandalló vagy a nagy teljesítményű vegyes tüzelésű kazán meleget ad az otthonnak.

Kívülről

A kereszt alakú lakóház alagsorában található a kazánház a két kazánnal, pince, nyári konyha és csónaktároló. A földszinten amerikai konyha, 50 m2-es nappali szoba, 3 hálószoba, 1 dolgozó szoba, 1 vendégszoba, személyzeti szoba, 3 fürdőszoba, télikert, közlekedő, kétállásos fűtött garázs és hatalmas teraszok vannak. A lakóház része egy külön bejáratú, önálló, teraszos, egyszobás apartman is. A főépület a legnagyobb és egy kisebb tóval, valamint hosszú patakparttal 390000 €-ért megvásárolható. Ezzel az új tulajdonos előjogot szerez a maradék, így már szomszédos terület megvásárlására, amelyhez annak egy éven belüli megvétele esetén

1 €/m2-es, igen kedvező áron juthat hozzá!

Kívülről

A kb. 80 m2-es személyzeti lakás különálló kis épületben biztosít barátságos otthont a természettisztelő segítőknek.

Kívülről

Sétálni, futni, biciklizni, akár lovagolni, csónakázni, vitorlázni, szörfözni, horgászni, kertészkedni, kedvenc állatot tartani testi-lelki egészségünk érdekében, mindez birtokon belül lehetséges! Minden évszakban és minden korosztálynak megnyugtató és egyben felkavaró, izgalmas és békés helyszín ez a családi birtok, de talán a gyermekneveléshez adja a legtöbb és legfontosabb segítséget.

Kívülről

Kívülről

Az ingatlant adottságai alkalmassá teszik akár üzleti célú felhasználásra is. A természet megóvása mellett még további lakóházak is építhetők a tavak partjára. Változatos helyszíne filmforgatásra is alkalmassá teszi, sőt, ihletet is nyújtó, de pl. közösségépítő-, testi-lelki rehabilitációs-, speciális idős- vagy gyermekotthon munkáját is jelentősen támogató tényező, hogy e varázslatos birtokon a természet részeként élhetünk.

Kívülről

Budapesttől és a schwechati reptértől 120 km-re bújik meg.

A főépület a legnagyobb és egy kisebb tóval, valamint hosszú patakparttal 650000 € helyett: háromszázkilencvenezer (390000) €-ért megvásárolható, a teljes terület irányára pedig 900000 € helyett csak: négyszáznyolcvanezer (480000) €, vagy ennek megfelelő HUF.

További információkat kérni, vagy a megtekintéshez időpontot egyeztetni az oldalunkon ismertetett elérhetőségeken lehet.

Várjuk megkeresését! :)

További képek

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről

Kívülről